Sve o tjestenini

Sve o tjestenini - Wright, Jeni | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wright, Jeni
DIMENZIJA
9,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve o tjestenini.pdf
ISBN
3812956607052

OPIS

Mnoštvo lijepih i životnih fotografija tjestenine različitih oblika i vrsta. Jedinstvena korak-po-korak metoda vodi nas kroz tajne izrade, pripreme i posluživanja tjestenine. Savjeti kako jesti tjesteninu, kako uskladiti oblike s umacima i koja vina odabrati uz pojedina jela. Sve o umacima za tjesteninu.

Fant i Oretta Zanini De Vita ponosne su autorice knjige 'Umaci i oblici: Tjestenina na talijanski način' (Sauces & Shapes: Pasta the Italian Way), a u njoj otkrivaju sve tajne o tjestenini. Za Yahoo Food otkrile su nekoliko mitova koji se vežu uz uživanje tjestenine i sve njene čari. Dolaskom hladnijih dana sve je potrebnije jačati imunitet, pogotovo u vrijeme pandemije koronavirusa..

Tjestenina se može konzumirati za sve obroke. Zabluda je kako je tjestenina samo prilog uz glavno jelo ručka, evo nekoliko kreativnih primjera: Doručak: ... Tjestenina nema sezonu i svevremenska je, pa je uvijek možete pripremati sa svježim namirnicama.

POVEZANE KNJIGE