Dijete zvano ono

Dijete zvano ono - Pelzer, Dave | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pelzer, Dave
DIMENZIJA
11,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijete zvano ono.pdf
ISBN
4264473302073

OPIS

Dijete zvano ono: istinita ispovijest zlostavljanog dijeteta Dijete zvano ono stravično je svjedočanstvo o jednom od najgorih slučajeva zlostavljanja djeteta u povijesti Kalifornije. To je priča o Davidu Pelzeru kojeg je njegova emocionalno nestabilna majka alkoholičarka tukla i izgladnjivala. Izvodila je nepredvidljive igre mučenja zbog kojih umalo da nije izgubio život. Da preživi morao je naučiti igrati majčine igre jer ga ona više nije smatrala sinom nego robom; nije ga smatrala dječakom, nego predmetom. Spavao je u podrumu i nosio poderanu i smrdljivu odjeću. Kad bi mu majka dopustila jesti, što je bio vrhunac luksuza, bili su to ostaci koje su čak i psi odbijali. Vanjski svijet nije ništa znao o tom užasu. Nije imao nikoga komu se mogao obratiti osim vlastitim snovima koji su ga održali na životu i pružali mu osjećaj da se netko brine za njega, da ga zove sinom.

Aneta. Vremenom čovjek očvrsne, samo treba zaštiti to dijete u sebi, da ono ne odraste ...

To je priča o Davidu Pelzeru kojeg je njegova emocionalno nestabilna majka alkoholičarka tukla i izgladnjivala. Bio je drugo dijete od njih ukupno pet.

POVEZANE KNJIGE