Uređenje okućnice

Uređenje okućnice - Search, Gay | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Search, Gay
DIMENZIJA
6,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Uređenje okućnice.pdf
ISBN
3009314030676

OPIS

Uređenje okućnice – Maštoviti nacrti uređenja za vrtove svih oblika i veličina Opsežan priručnik o izradi nacrta, uređenju i opremanju vrtova: nacrti vrtova i savjeti za sadnju vrhunskih dizajnera; odabir materijala i izgradnja terasa, staza, fontana, podizanje pergola i postavljanje posuda, ukrasa i rasvjete; više od 300 biljaka za različite uvjete; praktični savjeti o uređenju vrta, od podizanja ograde do presađivanja izrasloga grma.

Svojom je visokom tehnologijom odvojena od drveta, mljevena, kalibrirana i očišćena od prašine. Zahvaljujući ovom posebnom postupku, dobiven je proizvod visoke vrijednosti, estetske i funkcionalne kvalitete. Uređenje okućnice u Rijeci, Opatiji i široj okolici Uređenje okućnice je proces koji se odvija u više koraka.

Vašem vrtu posvetite posebnu pažnju bez obzira na njegovu veličinu. Uređenje vrta, hortikultura, vrt, navodnjavanje. Greenhub, Newyork 10012, USA [email protected] Mon - Fri : 9:00 -1700 Adresa: Antuna Vramca 10, 10 000 Zagreb Radno ...

POVEZANE KNJIGE