Rezidba u vrtu

Rezidba u vrtu - Caroli, S. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Caroli, S.
DIMENZIJA
9,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Rezidba u vrtu.pdf
ISBN
1326885531644

OPIS

Stabla, žbunje, grmlje i živica Grm ili stablo prilikom rezanja neke grane može reagirati dobro ili loše, ali nikad ne ostaje ravnodušno. Moramo dobro paziti svaki put kad se uputimo u vrt s namjerom da izvršimo obrezivanje. Poznavanje biljke, njene dobi i prirodnog oblika, naša očekivanja, svijest o mogućim problemima: sve je to nužno za vršenje pravilnog obrezivanja, koje se u mnogim slučajevima neće ni izvršiti, ako biljka ne pokazuje potrebu za tim. Nove biološke spoznaje i nove tehnike rezanja, omogućuju nam da živimo u skladu sa stablima i grmljem, poštujući njihovo dostojanstvo i uživajući u njihovoj prirodnoj ljepoti.

... 64 stranica Meki uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Stabla, žbunje, grmlje i živica U vrtu je potrebno osigurati sveobuhvatnu brigu o kruškama što uključuje ispravno zalijevanje, primjenu gnojiva, preventivno liječenje te godišnje obrezivanje i mnoge druge radove.

Lubenica je vrlo zdravo voće koje obožavamo u ljetnim vrućinama. Naučite kako uzgojiti sočne lubenice u vrtu! Savjeti za uzgoj malina - sadnja, rezidba, berba.

POVEZANE KNJIGE