Rezidba u vrtu

Rezidba u vrtu - Caroli, S. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Caroli, S.
DIMENZIJA
12,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Rezidba u vrtu.pdf
ISBN
3638033745095

OPIS

Stabla, žbunje, grmlje i živica Grm ili stablo prilikom rezanja neke grane može reagirati dobro ili loše, ali nikad ne ostaje ravnodušno. Moramo dobro paziti svaki put kad se uputimo u vrt s namjerom da izvršimo obrezivanje. Poznavanje biljke, njene dobi i prirodnog oblika, naša očekivanja, svijest o mogućim problemima: sve je to nužno za vršenje pravilnog obrezivanja, koje se u mnogim slučajevima neće ni izvršiti, ako biljka ne pokazuje potrebu za tim. Nove biološke spoznaje i nove tehnike rezanja, omogućuju nam da živimo u skladu sa stablima i grmljem, poštujući njihovo dostojanstvo i uživajući u njihovoj prirodnoj ljepoti.

Ovaj priručnik pomoći će vam kako pravilno obrezati stablo ili grm. Vrtu pružaju raskoš svojom ljepotom cvjetova i oblikom. Međutim da bi grmovi cvjetali iz godine u godinu potrebno se adekvatno brinuti za njih.

Kod ružmarina treba uzeti u obzir da pored njegovih aromatskih svojstava, znamo da se naročito upotrebljava u kulinarstvu, da se u vrtu upotrebljava na nekoliko načina. ... 64 stranica Meki uvez.

POVEZANE KNJIGE