Balkoni i terase

Balkoni i terase - Schiff, Magda | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Schiff, Magda
DIMENZIJA
11,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Balkoni i terase.pdf
ISBN
5194930648399

OPIS

Balkoni, terase ili prozori mogu postati mirisni prostori okićeni cvijećem, koji će uljepšavati sivilo grada.Brinuti se o biljkama nije jednostavno, zahtjeva vrijeme i strpljenje, pa ipak, taj nas posao opušta. U ovom priručniku vodimo vas kroz svijet biljaka. Ovdje možete doznati koji vrtlarski pribor koristiti, na koji način liječiti bolesti biljaka i koje bi vrste biljaka bile pogodne za vaš balkon ili zeleni kutak koji želite urediti.

Terase i balkoni izloženi su različitim vremenskim utjecajima. Kiša, poledica, snijeg i slični uvjeti zahtijevaju hidroizolaciju površine da bi se sačuvala njihova dugovječnost i funkcija. Inox ograde za balkone/terase tip 'Tiffany' Ovo je tip inox ograde sa dizajniranim elementom na gornjoj horizontali.

S obzirom na izloženost elementima, završni proizvod mora biti u skladu s najvišim strukturnim i fizičkim zahtjevima. Bilo koja pogreška u planiranju ili kod izrade možete ... Terase i balkoni su česti dijelovi objekta te je pravilna hidroizolacija tih površina potrebna za dugi vijek cijelog objekta.

POVEZANE KNJIGE