Balkoni i terase

Balkoni i terase - Schiff, Magda | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Schiff, Magda
DIMENZIJA
6,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Balkoni i terase.pdf
ISBN
6822144524114

OPIS

Balkoni, terase ili prozori mogu postati mirisni prostori okićeni cvijećem, koji će uljepšavati sivilo grada.Brinuti se o biljkama nije jednostavno, zahtjeva vrijeme i strpljenje, pa ipak, taj nas posao opušta. U ovom priručniku vodimo vas kroz svijet biljaka. Ovdje možete doznati koji vrtlarski pribor koristiti, na koji način liječiti bolesti biljaka i koje bi vrste biljaka bile pogodne za vaš balkon ili zeleni kutak koji želite urediti.

Terase i balkoni izloženi su različitim vremenskim utjecajima. Kiša, poledica, snijeg i slični uvjeti zahtijevaju hidroizolaciju površine da bi se sačuvala njihova dugovječnost i funkcija. Inox ograde za balkone/terase tip 'Tiffany' Ovo je tip inox ograde sa dizajniranim elementom na gornjoj horizontali.

Varenjem kovanih elemenata ograda poprima konačni izgled. Izrađuje se po individualnim dimenzijama i ... U ovom videu preuređujem svoj mali balkon i pretvaram ga u svoju malu ljetnu oazu.Tako ovdje možete saznati kako u nekoliko jednostavnih poteza i dorada može... Dolaskom sve ljepših dana, balkoni i terase postaju sve važniji dio prostora jer će se na njima provoditi sve više vremena.

POVEZANE KNJIGE