Mali mesar

Mali mesar - McCabe, Patrick | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McCabe, Patrick
DIMENZIJA
4,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali mesar.pdf
ISBN
5889218407330

OPIS

Ispričan furiozno i bez patetike, premrežen uvrnutim crnim humorom, Mali mesar je turobna priča o nesvakidašnjem odrastanju tinejdžera Franciea Bradyja u ruralnoj Irskoj ranih šezdesetih.McCabe je u ovom romanu kreirao nezaboravne likove, a ponajprije baš Franciea Bradyja, u kojem su se na sasvim osobit način sudarili Huck Finn, Holden Caulfield i Hannibal Lecter. Višestruko nagrađivan Mali mesar je već stekao reputaciju kultnog romana; Patricka McCabea pak kritika drži dostojnim nastavljačem raskošne irske literarne tradicije.

Mc Cabe je u ovom svom romanu kreirao nezaboravne likove, a ponajprije baš Francie Bradyja, u kojem su se na sasvim osobit način "sudarili" Huck Finn, Holden Caulfield i Hannibal Lecter. Mali Mesar is on Facebook. Join Facebook to connect with Mali Mesar and others you may know.

McCabe ... Mali mesar Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE