Biovrt

Biovrt - Simoni, Eva | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simoni, Eva
DIMENZIJA
10,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Biovrt.pdf
ISBN
6781306938892

OPIS

Priroda je naše najdragocjenije dobro: okružuje nas, ostavlja nas bez daha i beskrajan je izvor radosti. Zbog toga je moramo veoma poštovati i činiti sve da je očuvamo. Zadržati prirodan vrt ipak ne znači prepustiti prirodi zadatak da se pobrine za biljke i zemlju, već surađivati s njom, pomoći joj, iskorištavajući sve mogućnosti koje nam nudi. Ovdje ćete naći mnoge korisne savjete za brigu o zemljištu i biljkama, naputke za dobivanje komposta, prekrivanje zemlje, izmjenu kultura, pravilno zalijevanje i, uz to, tehnike za projektiranje, ograđivanje, kao i najprikladnije biljke za određene uvjete.

Ako i puževe skupljate u kantu i na ... biovrt Svi oglasi ovog oglašivača Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska Adresa: 10360 sesvete, Grad Zagreb, Hrvatska Telefon: 091/326-6000; Pošalji poruku Oglas objavljen 25.01.2021. u 23:28 Do isteka još Oglas prikazan 120290 puta ... Školski vrt u PŠ Novo Selo Rok pokrenula je udruga Biovrt 2016.

Udruga se ne bavi plasiranjem sjemenja u komercijalne svrhe, naš prioritet je potaknuti razmnožavanje, održavanje i proučavanje biljaka koje smo pohranili u našu banku sjemenja. Biovrt - u skladu s prirodom Kontakt E-mail: biovrt(a)biovrt.com xeenaa13(a)gmail.com (kod pisanja maila (a) promijenite u @) Web: www.biovrt.com Telefon: radi brojnih terenskih aktivnosti, radova u vrtovima i projekata koje provodimo, nemamo prostora za telefonske kontakte. Molimo vas da nam se za sve obratite putem e-maila ili kontakt forme. Poziv školama: udruga Biovrt daruje edukativnu društvenu igru i brošuru "Upoznajmo biljno carstvo" | Biovrt - u skladu s prirodom.

POVEZANE KNJIGE