Medicina i putovanje zrakoplovom

Medicina i putovanje zrakoplovom - Landgraf, Rose, Aust | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Landgraf, Rose, Aust
DIMENZIJA
5,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Medicina i putovanje zrakoplovom.pdf
ISBN
5669654980386

OPIS

Knjiga Medicina i putovanje zrakoplovom služi prvenstveno kao udžbenik za edukaciju doktora medicine na poslijediplomskom studiju iz zrakoplovne medicine i na tečajevima za ovlaštenog zdravstvenog ispitivača zrakoplovnog osoblja. Pisana je vrlo razumljivo, sadrži puno dobrih ilustracija i tablica i obilje recentnih znanstvenih podataka. Kabinsko osoblje zrakoplova za dobivanje odgovarajuće licence u zračnom prometu može ovu knjigu koristiti kao dopunski udžbenik o prijevozu bolesnika redovitom zračnom linijom, s prikazom temeljnih kliničkih slika po organskim sustavima. Piloti i kontrolori zračnog prometa, kao aktivni sudionici u zračnom prometu dobivaju dopunski udžbenik o osnovama i fiziologiji letenja, s naglaskom na problemima bioloških ritmova i leta kroz vremenske zone i ozračenosti letačkog osoblja i s preventivnim zdravstvenim mjerama na očuvanju zdravlja i održavanju radne sposobnosti.

Te razlike su psihološke prirode, fiziološke, spolne, karakterološke, ali i svaka jedinka podložna je varijacijama svog uobičajenog psiho-fizičkog profila. Dok smo zdravi, te razlike se javljaju zbog prirodnih razloga, potaknute najviše fiziološkim procesima, cirkadijalnim dnevnim i ... Putovanje zrakoplovom.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

POVEZANE KNJIGE