Medicina i putovanje zrakoplovom

Medicina i putovanje zrakoplovom - Landgraf, Rose, Aust | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Landgraf, Rose, Aust
DIMENZIJA
3,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Medicina i putovanje zrakoplovom.pdf
ISBN
8292757034925

OPIS

Knjiga Medicina i putovanje zrakoplovom služi prvenstveno kao udžbenik za edukaciju doktora medicine na poslijediplomskom studiju iz zrakoplovne medicine i na tečajevima za ovlaštenog zdravstvenog ispitivača zrakoplovnog osoblja. Pisana je vrlo razumljivo, sadrži puno dobrih ilustracija i tablica i obilje recentnih znanstvenih podataka. Kabinsko osoblje zrakoplova za dobivanje odgovarajuće licence u zračnom prometu može ovu knjigu koristiti kao dopunski udžbenik o prijevozu bolesnika redovitom zračnom linijom, s prikazom temeljnih kliničkih slika po organskim sustavima. Piloti i kontrolori zračnog prometa, kao aktivni sudionici u zračnom prometu dobivaju dopunski udžbenik o osnovama i fiziologiji letenja, s naglaskom na problemima bioloških ritmova i leta kroz vremenske zone i ozračenosti letačkog osoblja i s preventivnim zdravstvenim mjerama na očuvanju zdravlja i održavanju radne sposobnosti.

+385 1 6310 824, fax. +385 1 6310 825, e-mail: [email protected]) na ovjeru.

Stratosfera, koja se u svojem donjem dijelu zove još i ozonosfera, proteže se od 10 (na polovima od oko 8 km) do visine od oko 55 km. U ovom sloju temperatura se neprestano povisuje od -55°C (na srednjim ... Putovanje zrakoplovom i brodom Primjeri iz naše zajednice 10000+ rezultata za 'putovanje zrakoplovom i brodom' Putujemo brodom i zrakoplovom Križaljka.

POVEZANE KNJIGE