Tribine

Tribine - Grisham, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
12,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Tribine.pdf
ISBN
9436394009931

OPIS

Neely Crenshaw, najbolji branič u povijesti legendarnih messinskih Spartanaca, nakon petnaest godina vraća se u rodni gradić kako bi sa svojim bivšim suigračima odao posljednju počast Eddieju Rakeu, njihovu dugogodišnjem treneru. Čovjeku kojeg su svi podjednako mrzili i voljeli, a koji je klubu i gradu osigurao trinaest naslova nacionalnih prvaka. Nakon što mu je karijera naprasno prekinuta nakon ozljede koljena, Neelv je na vlastitoj koži osjetio da kada si slavan s osamnaest, ostatak života provedeš prilično neslavno. Čitav život nejasnih ideja o budućnosti i neriješenih osjećaja naspram prošlosti, povratak kući pomoći će mu da se riješi tereta koji godinama nosi. Nostalgiju, žaljenje za prošlim vremenima i uspomene jednako bolne i lijepe, utkao je John Grisham u ovu toplu priču o odrastanju i izgubljenim mladenačkim snovima, i još jednom potvrdio svoju sposobnost da iz sasvim običnih događaja isplele priču koja dugo ostaje u sjećanju. U prijevodu Damira Biličića i uz likovnu opremu Nenada Martića.

Odigrali smo toliko da smo zaslužili remi. Moramo nastaviti dalje, to ćemo i učiniti, mada ovo nisu najsretniji trenuci naših života... Hajduk je i deveti put ove sezone izgubio.

veljače, tri tjedna kasnije nego inače zbog pandemije koronavirusa. Dok je veći dio svijeta još uvijek u "zagrljaju" koronavirusa, ljubitelji tenisa u Australiji moći će se vratiti na tribine na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu koji će započeti 8.

POVEZANE KNJIGE