Tribine

Tribine - Grisham, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
7,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Tribine.pdf
ISBN
3520174202015

OPIS

Neely Crenshaw, najbolji branič u povijesti legendarnih messinskih Spartanaca, nakon petnaest godina vraća se u rodni gradić kako bi sa svojim bivšim suigračima odao posljednju počast Eddieju Rakeu, njihovu dugogodišnjem treneru. Čovjeku kojeg su svi podjednako mrzili i voljeli, a koji je klubu i gradu osigurao trinaest naslova nacionalnih prvaka. Nakon što mu je karijera naprasno prekinuta nakon ozljede koljena, Neelv je na vlastitoj koži osjetio da kada si slavan s osamnaest, ostatak života provedeš prilično neslavno. Čitav život nejasnih ideja o budućnosti i neriješenih osjećaja naspram prošlosti, povratak kući pomoći će mu da se riješi tereta koji godinama nosi. Nostalgiju, žaljenje za prošlim vremenima i uspomene jednako bolne i lijepe, utkao je John Grisham u ovu toplu priču o odrastanju i izgubljenim mladenačkim snovima, i još jednom potvrdio svoju sposobnost da iz sasvim običnih događaja isplele priču koja dugo ostaje u sjećanju. U prijevodu Damira Biličića i uz likovnu opremu Nenada Martića.

Moramo nastaviti dalje, to ćemo i učiniti, mada ovo nisu najsretniji trenuci naših života... Hajduk je i deveti put ove sezone izgubio. Ovaj put je bolja bila Lokomotiva (1-0), a Splićanima nije pomogla ni podrška.

We have a new... HRVATSKI rukometni reprezentativac Ivan Čupić potpisao je trogodišnji ugovor s PPD Zagrebom. Klubu će se priključiti 1 srpnja 2021.

POVEZANE KNJIGE