Vještine vođenja intervjua

Vještine vođenja intervjua - Breakwell,Glynis.M. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Breakwell,Glynis.M.
DIMENZIJA
5,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Vještine vođenja intervjua.pdf
ISBN
2801081251786

OPIS

Vještine vođenja intervjua je izuzetno prikladan priručnik, potreban studentima različitih studija (psihologije, defektologije, socijalnog rada, medicine, prava, novinarstva, politologije…), te vrlo koristan i stručnjacima iz tih i drugih područja koji se u svom radu bave i vođenjem intervjua. U knjizi su obrađena sva važnija područja u kojima se koristi tehnika intervjua, uključujući i primjenu intervjua u istraživačke svrhe. Posebna je prednost ovog djela što se tehnika intervjuiranja ne prikazuje samo sa stajališta osobe koja vodi intervju (npr. poslodavca), već i sa stajališta onih koje se intervjuira (npr. kandidata za posao). Za svaki predloženi način vođenja intervjua navedene su moguće prednosti i nedostaci, a knjiga obiluje i vježbama pomoću kojih čitatelj može, među ostalim, provjeriti i svoje razumijevanje pročitanog teksta, a i primjenu onog što je naučio. Knjiga je pisana u skladu sa suvremenim metodičkim i pedagoškim standardima, što značajno uvećava njezinu priručničku vrijednost. Iz sadržaja Što je vođenje intervjua?; Neslužbeni intervjui; Selekcijski intervjui s pojedincem; Selekcijski paneli i skupni intervjui; Procjenjivački intervjui; Istraživački intervjui; Intervjui s djecom; Medijski intervjui.

U tom smisilu, izrazito je nepoželjno naprasno prekidati kazivača kako bi se postavilo sljedeće pitanje sa liste. Također, ispitivači/ce imaju mogućnost Opis.

Od njih se očekuje da poznaju struku kojom se bave, da poznaju tržište i nove trendove te da organiziraju čitavu organizaciju i upravljaju ljudima kako bi ostvarili poslovne ciljeve. Javni ... Vještine vođenja intervjua je izuzetno prikladan priručnik, potreban studentima različitih studija (psihologije, defektologije, socijalnog rada, medicine, prava, novinarstva, politologije…), te vrlo koristan i stručnjacima iz tih i drugih područja koji se u svom radu bave i vođenjem intervjua. Vještine intervjuisanja - Gi Group Montenegro Breakwell, Glynis; VJEŠTINE VOĐENJA INTERVJUA; SLAP (2007) Hilliard, Robert; WRITING FOR TELEVISION, RADIO AND NEW MEDIA; WADSWORTH CENGAGE LEARNING (2011), str.

POVEZANE KNJIGE