Vrt u cvatu

Vrt u cvatu - Spini, Gianluigi | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Spini, Gianluigi
DIMENZIJA
6,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrt u cvatu.pdf
ISBN
7553954205046

OPIS

Boje godišnjih doba; Gredice, živice, boje godišnjih dobaDivno je kad naš vrt raste uvijek bujno i tijekom cijele godine ga krase lijepe boje i oblici biljaka. Da bi se to postiglo najvažnije je znati odabrati prave biljke prikladne za vrstu tla, izloženost i klimu područja na kojem živimo. Isto je tako važno znati združiti različite vrste pažljivo procjenjujući razdoblja cvjetanja, ukrasne karakteristike (boja lišća, prisutnost cvijeća ili plodova, zimzelena krošnja itd.) i rast biljaka. U ovom priručniku ćete naći korisne i praktične savjete za kreiranje vrta. Osim toga, predstavljeno je više od 160 različitih rodova zeljastih biljaka, grmova, stabala, podijeljenih s obzirom na vrijeme cvjetanja.

... I uzimanje reznica te njihov uzgoj u posudama u zagrijanom prostoru omogućit će nam da ih već lijepo ukorijenjene u proljeće presadimo u vrt. Ako je vrijeme prohladno, poželjno je grijati prostor ili ispod sjetvenih posudica postaviti grijače.

U nastavku se nalazi nekoliko biljaka koje možete posaditi u svoj jesenski vrt, plus savjeti kada i kako ih posaditi za najbolje rezultate. Sadnja lukovica u jesen.

POVEZANE KNJIGE