Medicinska sociologija

Medicinska sociologija - Cerjan-Letica, Gordana, Letica, Slaven | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cerjan-Letica, Gordana, Letica, Slaven
DIMENZIJA
10,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Medicinska sociologija.pdf
ISBN
6897538724565

OPIS

Udžbenik Medicinska sociologija dio je obvezne ispitne literature i prvi je klasični udžbenik medicinske sociologije objavljen na hrvatskom jeziku. Namijenjen je studentima dodiplomskog studija na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, ali može biti korišten i kao obvezna ili izborna literatura, udžbenička ili priručnička, i na drugim medicinskim i stomatološkim fakultetima u zemlji te kao dopunska literatura na dodiplomskim i poslijediplomskim studijima sociologije. Udžbenik je podijeljen u jedanaest poglavlja: 1. Medicinska sociologija: predmet, podrijetlo i razvoj, 2. Normalno i patološko, 3. Zdravlje, 4. Bolest, 5. Duševne bolesti i/ili duševni poremećaji, 6. Duševna bolnica i prisilna hospitalizacija duševnih bolesnika, 7. Stres i socijalna podrška, 8. Društvene nejednakosti u zdravlju i zdravstvenoj zaštiti, 9. Zdravstveno ponašanje, 10. Uloge i odnosi pacijenta i liječnika, 11. Medicinske profesije

Vijesti Info; Trenutno nema objava. Zatvori sve .

NASTAVNICI 7. ISBN: 953-176-203-1 Izdavač: Medicinska naklada Zagreb Opće informacije: Meki uvez, 232 str., 17 x 24 cm Dostupno: Da. Udžbenik Medicinska sociologija dio je obvezne ispitne literature i prvi je klasični udžbenik medicinske sociologije objavljen na hrvatskom jeziku. Udžbenik Medicinska sociologija dio je obvezne ispitne literature i prvi je klasični udžbenik medicinske sociologije objavljen na hrvatskom jeziku.

POVEZANE KNJIGE