400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice

400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice - McDonald, Elvin | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McDonald, Elvin
DIMENZIJA
4,88 MB
NAZIV DATOTEKE
400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice.pdf
ISBN
9753707937184

OPIS

Ova ilustrirana enciklopedija praktičan je i prijeko potreban dodatak na polici s knjigama svakog vrtlara.Nakon odluke da uredite vrt, sljedeće je pitanje – koje biljke izabrati. Knjiga 400 vrtnih biljaka pomoći će Vam da stvorite prekrasan vrt. Ovdje je navedeno 400 biljaka svrstanih u četiri skupine: jednogodišnje biljke, trajnice, drveće, grmlje i lukovice. Knjiga sadrži: – Opise prijedloge za uporabu i podrobne upute o uzgoju i održavanju svake pojedine biljke, – Više od 425 fotografija u boji radi lakšeg raspoznavanja biljaka, – Poučan uvod za svaku skupinu biljaka, s kalendarom radova tijekom godine – Moguće probleme u uzgoju. Autor se nije usredotočio na biljke koje je teško uzgojiti i koje zahtijevaju puno njege. Umjesto toga nudi uštedu vremena i novca – navodi biljke koje će uspijevati uz minimalnu njegu. Svaka je biljka potanko opisana, navedene su upute za njezin uzgoj – kada i kako se sadi, razmnožava; njezine potrebe za svjetlom, zemljom i gnojivom; orezivanje i sl. Zahvaljujući prekrasnim fotografijama u boji lako ćete prepoznati biljku.

stv. nasl.: 400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice.

Može dosegnuti visinu od dva i pol do tri metra, a idealna joj je temperatura za rast između 15 i 26 stupnjeva. Saznajte tko prodaje i gdje kupiti vrste proizvoda iz grupe "Uređenje vrta, okućnice, dvorišta i eksterijera": Automatika i oprema za dvorišna vrata ;… 400 vrtnih biljaka. 390,00 HRK.

POVEZANE KNJIGE