Osnove socijalne psihologije, 3.izdanje

Osnove socijalne psihologije, 3.izdanje - Pennington, Donald C. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pennington, Donald C.
DIMENZIJA
9,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnove socijalne psihologije, 3.izdanje.pdf
ISBN
8425508202170

OPIS

Knjiga predstavlja reprezentativan uvod u empirijsku disciplinu socijalne psihologije. Tekst je pisan zgusnuto, s mnogo informacija dobro povezanih u suvisle cjeline, što omogućuje lako razumijevanje obrađenih sadržaja. Izbor i redoslijed poglavlja plod je uspješnog nastojanja autora da u prikaz sistematike socijalne psihologije uključi suvremene teme i novije istraživačke spoznaje, istodobno ne zanemarivši klasične eksperimente i najčešće citirana opažanja. Knjiga po svom sadržaju i strukturi predstavlja odličan uvod u socijalnu psihologiju udžbeničkog karaktera. Namijenjena je svim studentima socijalne psihologije koji se s tom disciplinom susreću prvi put, studentima koji studiraju socijalnu psihologiju izvan glavnog predmeta studija, kao i zainteresiranim laicima. Iz sadržaja Uvod; Socijalizacija I: rane godine; Socijalizacija II: proces koji traje cijeli život; Stavovi i promjena stava; Predrasude i sukobi; Socijalna spoznaja I: percepcija sebe i drugih; Socijalna spoznaja II: atribucijski pristup; Međuljudska privlačnost; Neverbalna komunikacija i međuljudsko ponašanje; Društveni utjecaj; Grupe i grupni uradak.

VBZ online bookstore; Naše knjižare; Kontakti; Akcija; EU Projekti; ESIF; Uvjeti prodaje U diplomskom radu "Feminističke intervencije u hrvatsku umjetnost nakon 2000.: Problematika i kritičke pozicije" bavim se problematikom koja zahvaća teorijsko i disciplinarno polje iz rakursa feminističke kritike, analizirajući strategije N. Peršić, P.

Prema toj teoriji različiti stavovi o istom riziku proizlaze iz različite percepcije, različitog iskustva i različite informiranosti o riziku koju svaki akter posjeduje. Predrag Vranicki - Filozofija historije - Nakon drugog svjetskog rata (Knjiga III).pdf 3.Nikola-Rot-Osnovi-Socijalne-Psihologije.pdf 32021847-Hankok-Tajna-Marsa.pdf 33 saveta za digitalne fotografe.pdf 34362921-Apsen1.pdf 34362981-Apsen2.pdf 35. Osnove TQM-a izloio je u 14 toaka. U veini toaka on zahtijeva d menadera da prekinu dotadanju praksu i da ponu raditi na nov nain.

POVEZANE KNJIGE