Rođeni za pobjedu

Rođeni za pobjedu - Reed, Marietta | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Reed, Marietta
DIMENZIJA
10,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Rođeni za pobjedu.pdf
ISBN
8168785533917

OPIS

Mnoge uzbudljive priče o ljudima koji nisu imali otkuda početi ali su ipak uspjeli; o onima koji su se usudili snivati o velikim stvarima i to i ostvarili – čine podlogu iz koje autor crpi dokaze i objašnjava svoju ideju: Nije bitno ono što se događa, već je bitan način na koji reagiramo na to što se dogodilo. U tome leži sva razlika između pobjednika i gubitnika, između uspješnih i neuspješnih, jer uspješni su spremni platiti cijenu i učiniti sve potrebno da bi uspjeli u ostvarivanju svojih ciljeva.

Rezultat je na kraju bio 18 : 17 (10 : 10) za HRK Karlovac. Velež pobjedu poklonio navijačima: Rođeni za meč s Krupom kupili nevjerovatan broj ulaznica. Iza Veleža je utakmica 4.

5 Čitanje Min. Danas ćemo vam dati detalje kako koristiti oružje u Bloodborne, fascinantna igra koja korisnike drži u svakom trenutku svjesnima akcije, ne propustite je.

POVEZANE KNJIGE