Interna revizija

Interna revizija - Hamilton, Alexander | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hamilton, Alexander
DIMENZIJA
3,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Interna revizija.pdf
ISBN
8697983293137

OPIS

Iz sadržaja: Ključ financijskih i operativnih poboljšanja u poslovanju / Vrednovanje suvremene unutrašnje revizije / Organizacija i prednost unutrašnjoj reviziji / Planiranje funkcije unutrašnje revizije / Programi unutrašnje revizije / Opći programi revizije – tri dodatne funkcije / Dovršenje projekata revizije i donošenje zaključaka / Sastavljanje izvješća revizije koje daju rezultate / Vrste izvješća i oblici

Ne biste trebali postupati shodno informacijama koje se nalaze u ovoj publikaciji bez dobivanja konkretnog Interna revizija- Pogreške i prijevare. Prijevara je namjerno varanje druge osobe, lažan čin radi dovođenja u zabludu drugoga - obmana.

Za reviziju je zainteresiran izravno vlasnik poduzeća te se revizija vrši prvenstveno u funkciji zaštite njegovih vlasničkih interesa. Interna revizija poduzeća usmjerena je na ispitivanje i ocjenu poslovanja (naknadno djelovanje), te na razvoj i povećanje uspješnosti poduzeća u cjelini. - Planiranje revizije i obavljanje revizije - Izvješćivanje o rezultatima provedene revizije (radi se o neovisnoj funkciji ispitivanja, prosuđivanja i ocjenjivanja, bez bilo kakvih Osim toga, nudimo i uslugu organiziranja i provođenja interne revizije (potpuni outsourcing) uključujući i reviziju IT sustava u skladu s CobiT metodologijom i smjernicama HNB-a za primjereno upravljanje informacijskim sustavom. INTERNA REVIZIJA Reč ''revizija'' potiče od latinskog izraza ''revisio'' što u prevodu znači ponovno viđenje, ponovno gledanje, pregled, obnovu procesa, poslednji pregled sloga pred štampu.

POVEZANE KNJIGE