Cestovni biciklizam

Cestovni biciklizam - Friel, Joe | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Friel, Joe
DIMENZIJA
10,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Cestovni biciklizam.pdf
ISBN
9623591108342

OPIS

U knjizi Cestovni biciklizam – periodizacija i trening Joe Friel vrlo savjesno upoznaje natjecateljskog cestovnog biciklista sa svim pomagalima neophodnim za sastavljanje i primjenu periodiziranog programa po načelima treniga.Prvi dio knjige opisuje što je sve, osim talenta, potrebno za uspjeh u biciklizmu, te načela treninga, dok drugi dio sadrži opće prihvaćene koncepte na kojima se baziraju procesi treninga. Ovdje se detaljno bavimo najosjetljivijim aspektom treninga, intenzitetom i na četiri načina vas učimo kako prići tom problemu. Treći dio knjige bavi se idejom svrhovitog treniranja i nudi okvir za njenu izvedbu. Jezgru knjige predstavlja četvrti dio gdje nas autor vodi kroz godišnji plan te sadrži objašnjenje procesa planiranja te primjere godišnjih planova. Peti dio knjige bavi se drugim aspektima koji utječu na godišnji plan, kao što su trening jakosti, istezanje, specifični trening za žene, veterane i juniore, vođenje dnevnika, prehrana, problem pretreniranosti, umora, bolesti i ozljeda te oporavak. Zbog svoje metodičnosti u planiranju i programiranju mogla bi biti od koristi i drugim sportašima čiji sport naglašava dugotrajnu aktivnost i izdržljivost, poput trkača dugoprugaša.

Prodaja cestovnih bicikala u malim oglasima sa slikama, opisom i cijenom. Velik izbor novih i rabljenih cestovnih bicikla u Hrvatskoj i regiji na oglasniku Njuškalo.hr.

840 likes · 1 talking about this. Za sve amaterske, profesionalne pripadnike i ljubitelje cestovnog biciklizma i biciklizma općenito u hrvatskoj i van hrvatske! Jeftinije.hr e-novosti s predstavljanjem kategorija proizvoda, zanimljivim ponudama i savjetima za kupovinu te druge važne obavijesti korisnicima .

POVEZANE KNJIGE