Crna i ružičasta vina

Crna i ružičasta vina - Zoričić, Milorad | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zoričić, Milorad
DIMENZIJA
6,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Crna i ružičasta vina.pdf
ISBN
5615133219319

OPIS

Ova knjiga pisana je s ciljem da se u proizvodnji crnih i ružičastih vina učine kvalitetni pomaci, s obzirom na specifičnost pojedinih značajnih postupaka (maceracija i remontaža masulja), koji bitno utječu na vrsnost crnih vina. U knizi se govori o specifičnim sastojcima crnog vina polifenolima (bojila i tanini) i ostalim sastojcima koji pridonose aromi, punoći i robusnosti crnih vina, zatim o cjelokupnom tehnološkom postupku proizvodnje crnih i ružičastih vina (klasični postupak, karbonska maceracija, autivinifikatori), slijedi opis hrvatskih crnih vina, barik vina, a posebno poglavlje obrađuje proizvodnju rakije komovice, droždenke i travarice.

u boji Uvez broširani ... CRNA I RUŽIČASTA VINA - milorad zoričić (100003169) - Ova knjiga pisana je s ciljem da se u proizvodnji crnih i ružičastih vina učine kvalitetni pomaci, s obzirom na specifičnost pojedinih značajnih postupaka (maceracija i remontaža masulj... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Crna i ružičasta vina autora Zoričić, Milorad. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Milorad Zoričić CRNA I RUŽIČASTA VINA.

Besplatna dostava za narudžbe od 500 kuna. Ružičasta vina. Prikaži kao Rešetka Popis.

POVEZANE KNJIGE