Priručnik za opremanje i unutrašnje uređenje malih brodova

Priručnik za opremanje i unutrašnje uređenje malih brodova - Šeparović, Ivan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šeparović, Ivan
DIMENZIJA
4,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručnik za opremanje i unutrašnje uređenje malih brodova.pdf
ISBN
4047139618144

OPIS

Priručnik za opremanje i unutrašnje uređenje malih brodova Ova je knjiga namjenjena onima koji imaju trup broda, a žele dalje sami graditi palubu i nadgrađe, postaviti pregrade, ugraditi namještaj, motor i zahod, provesti električne instalacije i cjevovod, izraditi i učvrstiti jarbol, pripone i niz drugih detalja potrebnih za dovršavanje plovnog objekta za duža krstarenja morem. Isto tako, oni koji već imaju opremljeni brod, a žele na njemu nešto dograđivati, ugrađivati, pregrađivati ili preuređivati naći će ovdje, poneki koristan savjet, neko njima potrebno rješenje – bez obzira da li je trup broda građen od drveta, pojačanog poliestera, metala ili ferocementa. Knjiga ima 217 stranica, bogato je ilustrirana. Podjeljena je na slijedeća poglavlja: 1. Drvo 2. Ljepila 3. Trajnoelastičnost 4. Poliesteri 5. Kormilo 6. Određivanje brzine broda 7. Motor 8. Električna rasvjeta 9. Paluba 10. Trenice palube 11. Prozori 12. Standardi 13. Kuhinja 14. Pregrade i polupregrade 15. Upora jarbola 16. Oblaganje unutrašnjih površina 17. Klupe 18. Stol 19. Zahod 20. Cjevovod 21. Jarbol

prosinca 2021. godine, u skladu s odredbama ovog Pravilnika koji se odnose na utvrđivanje sposobnosti za plovidbu brodica, utvrđivati sposobnost za plovidbu plovila za sport i razonodu, neovisno koristi li se za osobne potrebe ili za gospodarsku djelatnost, a čija je duljina trupa ... - Opremanje stanova i objekata - UREĐENJE INTERIJERA.

sc. Zoran Vlaović RAD JE IZRAĐEN: Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, Zavod za namještaj i drvne proizvode. II ivan šeparović musa MOJA MALA BARKA - priručnik za opremanje i..

POVEZANE KNJIGE