Obojena kuća

Obojena kuća - Grisham, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
7,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Obojena kuća.pdf
ISBN
7008249664564

OPIS

Nakon deset uzastopnih nevjerojatno uspješnih pravnih trilera, od kojih je svaki dosegao prvo mjesto na listama najprodavanijih knjiga širom svijeta, John Grisham odlučio je svojim čitateljima ponuditi knjigu u kojoj nema ni jednog pravnika. Obojena kuća priča je o odrastanju sedmogodišnjeg Lukea Chandlera ljeta 1952. u seoskoj zabiti Arkansasa kada se sezonski radnici, Meksikanci i lokalni brđani, skupe na farmi Chandlerovih u vrijeme berbe pamuka. Duboko crpeći iz uspomena na vlastito djetinjstvo Grisham je napravio velik pomak odustajanjem od uobičajene recepture bestsellera. Njegova je proza još uvijek tipična, nepomućena, jasna, s fabulom u prvom planu, no izborom dječaka kao glavnog lika i ispripovijedana u prvom licu, Grisham je zadržao najbolje od svojih prijašnjih romana i svemu dodao novu iznenađujuću notu. Naravno, u priči ima i umorstava i ljubavi i tajni i strahova i uspjeha, zapravo ima svega osim pravnika.

Ovisi, uvelike, o temeljima, koliko su stabilni i na kakvom su terenu, ali to ... Obojena kuća . Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000893890 KUĆA IZ SNOVA: Mala kuća sa 3 spavaće sobe (DETALJAN PLAN) 16/09/2017 | Fotogalerije , Projekti Kuća , Projekti kuće do 120 m2 | Komentara: U nastavku vam donosimo detaljan plan jedne predivne male kuće sa tri spavaće sobe, idealne za jednu manju porodicu, a čija površina iznosi samo 90,43 metara kvadratnih! Ulaganje u kvalitetnu fasadu, dobru toplinsku izolaciju i kvalitetne prozore, premda skupo, isplati se za nekoliko godina kroz troškove za grijanje i hlađenje.Procjene o uštedi energije ovise o nizu faktora, ali primjerice, pokazalo se da kuća bez fasade troši oko 60 posto više energije od one na kojoj je fasada postavljena.

Prijevod djela: A Painted House. Pisci trilera, horora i akcijskih romana u nas i u svijetu, u svoj žanrovski ritam ponekad uklope odlomke u kojima ... Obojena kuća Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE