Anatomija smijeha

Anatomija smijeha - Hadžić, Fadil | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hadžić, Fadil
DIMENZIJA
9,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Anatomija smijeha.pdf
ISBN
3820821979282

OPIS

Književnik Fadil Hadžić, najizvođeniji hrvatski komediograf, osnivač kazališta Kerempuh i Komedija, napisao je Anatomiju smijeha, studije o fenomenu komičnog. Nakon poznatih studija Freuda i Bergsona, te drugih inozemnih autora o smijehu i smiješnome, evo i jedne domaće knjige koja će dobro doći studentima filozofije, književnosti, Akademije dramske umjetnosti, ali i svim ostalim čitateljima koji žele saznati kako se proizvodi komično. Čudno će vam zvučati, ali smjeh je vrlo ozbiljan fenomen i zaslužuje da mu tako prilazimo., kaže autor Anatomije smijeha.

Djelatnici . Pročelnik. ˝Živimo u civilizaciji koja je politiku pretvorila u vladajuću religiju, pa je smijeh postao utočište 'nevjernika'.˝ (Fadil Hadžić, 'Anatomija smijeha', 1998.) Online magazin o muzici i urbanoj kulturi.

depressor labii inferioris (lat.) Bradni mišić (lat. m.

POVEZANE KNJIGE