Istinski trenuci

Istinski trenuci - De Angelis, Barbara | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
De Angelis, Barbara
DIMENZIJA
7,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Istinski trenuci.pdf
ISBN
5958295260025

OPIS

Obuzme li vas ikad osjećaj da u vašem životu još uvijek nešto nedostaje, bez obzira na sve što ste postigli i ostvarili? Imate li vi i vaš partner ponekad osjećaj da ste više sustanari nego ljubavnici? Čini li vam se da ste toliko obuzeti radom, brigom za obitelj i nastojanjem da sve bude na svom mjestu da nemate ni vremena ni energije za uživanje u životu u onoj mjeri u kojoj biste, svjesni ste, u njemu trebali uživati. Ako je tako – ovo je knjiga za vas. Krećete na putovanje koje će vam omogućiti da osvijestite istinske trenutke i uživate u svakodnevnim sitnicama.

Instagram. Facebook Twitter Pinterest Linkedin Whatsapp Telegram Email. Neki su trenuci u televizijskoj povijesti ipak vrjedniji od drugih.

Svi imamo slobodnu volju izabrati o čemu ćemo razmišljati ali to ne činimo jer nismo mentalno utrenirani. Dirljivi trenuci: Fotografije poznatih očeva i njihove djece koje će rastopiti vaša srca. ...

POVEZANE KNJIGE