Knjiga viteškog reda

Knjiga viteškog reda - Llull, Ramon | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Llull, Ramon
DIMENZIJA
5,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga viteškog reda.pdf
ISBN
5865134111639

OPIS

Štogod danas netko mislio o kršćanstvu i različitim razdobljima, u njegovoj burnoj a gdjekad proturiječnoj povijesti, mislim da bi se moglo reći kako u povijesti civiizacije vjerovatno nije bilo nijedne tako plemenite ideje kao što je ideja o čistom milosrđu, težnji za oprostom i potpunim iskupljenjem čovjeka.

299 kn / 599 kn. Najbolja knjiga u pravi trenutak za učenje njemačkog jezika! ... Veliki meštar Reda, dekretom od 21.

Svoju posljednju knjigu La Belle Sauvage, koja je dio najavljene trilogije Knjiga o Prahu, Pullman je objavio u listopadu 2017. godine. Postajući svjetski fenomen, serijal o Kay Scarpetti Patriciji Cornwell donio je i nagradu Sherlock za najbolji lik detektiva američkog autora, nagradu Gold Dagger, RBA Thriller te Medalju francuskog viteškog reda za doprinos umjetnosti i književnosti kojom je odlikovana za izniman literarni i umjetnički doprinos. Predstavljena knjiga "Templari, prava istina o tajnovitom viteškom redu" Split (IKA ) 19.07.2005.

POVEZANE KNJIGE