Izrada talismana

Izrada talismana - Havens, Nigel | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Havens, Nigel
DIMENZIJA
8,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Izrada talismana.pdf
ISBN
1145412496061

OPIS

Prvo umjetničko djelo čovjeka bio je upravo talisman. Umijeće izrađivanja kultnih predmeta staro je barem 40.000 go,dina. Čovjekov poriv da stvara takve predmete pojavio se kao posljedica čovjekova nastojanja da bude religiozan. Čovjek nije želio svoj život svesti isključivo na zadovoljavanje potreba za hranom i množenjem, već je u njemu potražio čaroliju. Tražeći je shvatio da nužno mora postati kreativan. Odlukom da to postane nametnuo je sebi možda i ne znajući odgovornu ulogu bića koje će jednom možda morati zagospodariti univerzumom.

Čovjekov poriv da stvara takve predmete pojavio se kao posljedica čovjekova nastojanja da bude religiozan. Čovjek nije želio svoj život svesti isključivo na ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Izrada talismana autora Havens, Nigel.

Nazovite naš Tarot Centar odmah i razgovarajte sa nama kako bi riješili svoje probleme. Naše 060 tarot linije dostupne su online 24 h dnevno, sve dane u tjednu. Posebno iznenađenje će biti izrada vašeg osobnog talismana za novac, na licu mjesta....ako ste od onih rijetkih ljudi koji imaju dva datuma rođenja, pripremite oba (recimo ja imam 2 datuma rođenja i imam napravljena dva talismana).

POVEZANE KNJIGE