Stvaranje zdravlja

Stvaranje zdravlja - Chopra, Deepak | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chopra, Deepak
DIMENZIJA
10,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Stvaranje zdravlja.pdf
ISBN
6192487588548

OPIS

Savršeno zdravlje naše je prirodno stanje – samo moramo dopustiti da u nama proradi inteligencija prirode. Ova nam knjiga pokazuje kako to učiniti.Dr. Tony Nader, neurolog, Hardvarski medicinski fakultet i MIT Dr. Chopra piše upravo čudesno jednostavno pa i dražesno, ali se strogo drži činjenica i logičnih obrazloženja. Ovo je važna knjiga za sve one koji žele održati ili vratiti zdravlje.Marilyn Ferguson, autorica knjige urota Vodenjaka u prikazu knjige Kvantno iscjeljivanje.

Hope Channel Hrvatska sa zadovoljstvom vam donosi emisiju „Stvaranje zdravlja" koja će se emitirati svake srijede u 20:15 na www.hopech... Promicanje zdravlja definira se kao proces koji omogućuje ljudima da unaprijede svoje zdravlje i osposobe se za kontrolu vlastitog zdravlja. Zadaci Službe za promicanje zdravlja: Provedba projekta Živjeti zdravo; Predlagati, poticati i sudjelovati u organizaciji i provođenju programa promicanja zdravlja očuvanje zdravlja čitavog krvožilnog sustava i srca - vitamini koji se nalaze u datuljama, kao što su vitamin A, C i neki vitamini B skupine su iznimno važni za pravilno funkcioniranje srca te za zdravlje krvi i krvnih žila.

Detaljno skeniranje stanja svih organa i tkiva koje se odvija na 8 nivoa - molekula, ultrastruktura, DNK heliks, kromosom, nukleus, stanica, tkivo, organ - tijekom ... Stvaranje zdravlja (tvrdi povez) Chris Blake. Podnaslov dela je: Biblijski program.

POVEZANE KNJIGE