Dosje X – Antitijela

Dosje X – Antitijela - Anderson, Kevin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anderson, Kevin
DIMENZIJA
6,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Dosje X – Antitijela.pdf
ISBN
5811320434761

OPIS

Kada se među spaljenim ruševinama laboratorija za genetička istraživanja DyMar, čiju djelatnost novčano potpomaže Vlada, pronađe razoreno mrtvo tijelo, agenti Fox Mulder i Dana Scully pribojavaju se da je ljudskom rukom stvorena smrtonosna kuga izmakla nadzoru. FBI-evi istražitelji zaduženi za Dosjee-X; slučajeve koje Istražni biro smatra nerješivima, – Mulder i Scully slijede tragove koje ih vode prema istini, bez obzira kamo ih oni vodili, čak i u labirnit FBI-evih hodnika… i iza njih. Utrkujući se s vremenom kako bi pronašli smrtonosni virus prije nego se uspije proširiti, Mulder i Scully nailaze na zastrašujuće otkriće. Doktor David Kennessy, jedan od vodećih istraživača u DyMarovim laboratorijama, eksperimentirao je sa sasma novom tehnologijom, obećavajućom, iako jednako pogibeljnom: ispitivao je djelovanje bioloških strojeva mikroskopske veličine koji mogu izliječiti sve bolesti i zaliječiti sve ozljede. Teoretski, to istraživanje vodilo je prema čudotvornome lijeku, možda je moglo otvoriti vrata besmrtnosti. Štoviše, bio je to jedini mogući način kojim je doktor Kennessy mogao spasiti svojega sina oboljeloga od leukemije. Ipak, kada se otkrije drugo mrtvo tijelo, divljački razorene nutrine, pitanje postaje sve samo ne puka teorija. Jesu li strojevi stvoreni da liječe naučili ubijati? Boreći se kako bi pronašli odgovore, Mulder i Scully na svakome koraku nailaze na prepreke koje postavljaju njihovi nevidljivi neprijatelji, služeći se svim raspoloživim sredstvima koje im, po njihovim naredbama, Vlada stavlja na raspolaganje – čak i unutar Istražnog biroa. Neprijatelji koje ništa ne može zaustaviti u namjeri da tajnu besmrtnosti dopreme u prave ruke – njihove. Kako se mračne sile približavaju, Scully se bori da spasi život nevinome dječaku, dok se Mulder sučeljava s izluđenim i očajnim čovjekom. Čovjekom koji svojim najmanjim dodirom donosi mučnu smrt – i možda još bolnije uskrsnuće.

Neke su vrlo korisne, a samo mala grupa bakterija je zarazna i štetna za čoveka. Pošto čovek neprekidno Antitelo ili imunoglobulin (prema međunarodnoj konvenciji obeležavaju se sa Ig) je sastavni deo imuniteta.Antitelo je glikoprotein koji se proizvodi kao rezultat stimulansa antigena.Antitela su prisutna u krvi, limfnom sistemu, tkivima, kao i membranama sluzokože.Kada se glikoproteini elektroforezom analiziraju na osnovu njihovog naelektrisanja, dobijamo sledeći rezultat: postojanje pet ... Dosjei X su od početka bili puno više od "samo neke serije" - mnogi od nas su se identificirali sa životnim stilom pojedinih likova, posebno "The Lone Gunmena", pravih "geekova" iz pozadine koji su imali sve teorije urote u malom prstu, vladali hakerskim vještinama, voljeli SF, igrali Quake i Dungeons & Dragons… I sami smo od ... dosje x antitijela 30.00 kn.

Međutim, postoje određeni načini da se vrijednosti povišenih antitijela smanje. Upotreba naltreksona u malim dozama.

POVEZANE KNJIGE