Talijanska kuhinja

Talijanska kuhinja - Maršanić-Jovanović, Rajna (ur.) | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Maršanić-Jovanović, Rajna (ur.)
DIMENZIJA
4,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Talijanska kuhinja.pdf
ISBN
7140785896705

OPIS

Sunce, more, planine, mirisi, okusi i umjetnost. Tradicionalna kuhinja talijanskog naroda 250 tipičnih recepata i mnogo slika kako bi se otkrile sve tajne. Škrinja s blagom za ljubitelje talijanske kuhinje, ova raskošna kuharica omogućuje stvaranje autentičnoga talijanskog okusa i u vašem domu. Skupina od šest talijanskih kuharskih stručnjaka prikupila je i prilagodila više od 1000 klasičnih recepata i tako napravila najopsežniju talijansku kuharicu ovakve vrste. Na prekrasno ilustriranim stranicama otkrit ćete jela iz svih talijanskih regija, od predjela do slastica. Varijacije, anegdote i kuharski savjeti zakružuju i obogaćuju recepte, čineći Enciklopediju talijanske kuhinje kuharicom koju će prigrliti svaki ljubitelj ove omiljenekuhinje.

Fokača je pljosnati hleb/pogača poreklom iz italijanske kuhinje. Ukrašava se sa raznim dodacima povrća i sa začinskim biljem.

Tweet. U Italiji ne prođe dan a da se ne poslužuje tjestenina.

POVEZANE KNJIGE