Marketing u turizmu

Marketing u turizmu - Weber, Sanda Boranić, Snježana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Weber, Sanda Boranić, Snježana
DIMENZIJA
9,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Marketing u turizmu.pdf
ISBN
2564551335110

OPIS

Marketing u turizmu: Saznajte kako ispričati priču u turizmu.

Integralni i parcijalni ugostiteljski proizvodi. MARKETING U TURIZMU. Glavne industrije koje pokrivaju aktivnosti koje nazivamo turizmom industrije su hotelijerstva, ugostiteljstva i putovanja.

Kao i na ostalim tržištima, i u turizmu se tržišni odnosi pojavljuju kad interesenti za turističku rekreaciju i odmor postaju potencijalni tražitelji i kada se prema njima postavi drugi činitelj tržišta - nuditelj, koji uz ekonomsku naknadu nudi tražitelju ... Na seminaru Digitalni marketing u turizmu pokazat će se nekoliko alata važnih u pripremi kampanje za oglašavanje i prepoznavanje trendova u turizmu s naglaskom na specifične oblike turizma koji su najbrže rastući segment turizma (eno-gastro-etno, hike-bike-walk, culture i sl.). Marketing u turizmu: Studijski program: PDSS Menadžment, smjer Menadžment ruralnog turizma: Status predmeta: Obavezan: Godina: 2.godina (3. semestar) Bodovna vrijednost i način izvođenja nastave: ECTS koeficijent opterećenja studenata: 6: Broj sati (P+V+S) 30P+8V+22S Cilj formiranja istraživačke grupe za Menadžment i marketing u turizmu je da proučava i analizira menadžment i marketing kako na nivou turističke destinacije tako i na nivou turističkog preduzeća, a zadaci istraživanja se odnose na više aspekata: upravljanje razvojem turističke destinacije, postupanje po principima održivog razvoja ... Since the earliest history, people have been moving and exploring creatures, and they have not stopped to this day.

POVEZANE KNJIGE