Život poslije života

Život poslije života - Moody, Raymond | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moody, Raymond
DIMENZIJA
7,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Život poslije života.pdf
ISBN
8533831839838

OPIS

Raymond Moody u knjizi Život poslije života istražuje više od stotinu slučajeva ljudi koji su doživjeli kliničku smrt, nakon koje su ponovno oživjeli.Ovo klasično djelo o istraživanju života poslije smrti, prvi put objavljeno 1975. godine, pokrenulo je revoluciju u rasprostranjenim stavovima o životu nakon života, a dr. Moody je postao najveći svjetski autoritet na području iskustava tik do smrti. Život poslije života zauvijek je promijenio način na koji razumijemo i smrt i život. Knjiga se prodaje u milijunima primjeraka u svijetu koji žudi za dubljim razumijevanjem te tajanstvene pojave. Nevjerojatne priče ispričane u toj knjizi predstavljaju dokaz da nakon tjelesne smrti uistinu postoji život. Moody prepričava svjedočanstva onih koji su otišli na drugu stranu i vratili se, a sva su ta svjedočanstva nevjerojatno slična i nevjerojatno pozitivna po svojoj prirodi. Te ganutljive priče koje nadahnjuju omogućuju nam uvid u spokojstvo i bezuvjetnu ljubav što nas sve jednoga dana očekuju. Raymond Moody doktor je filozofskih znanosti i doktor medicine, čuveni svjetski učenjak, predavač, pisac i istraživač. U cijelom je svijetu priznat kao vodeći autoritet za iskustva tik do smrti. Predaje na Državnom sveučilištu u Nevadi, u Las Vegasu, na odsjeku za istraživanje svjesnosti.

Nakon smrti, imate prilku pratiti sve one puteve kojima niste krenuli za života i vidjeti što bi se dogodilo da ste njima ipak krenuli. Život poslije smrti Život poslije smrti: Tunel je bio pun svjetla, niskog raslinja i vode Sean Carroll, kozmolog i profesor na Kalifornijskom tehnološkom institutu, kaže da bi za postojanje života poslije smrti naša svijest morala biti potpuno odvojena od našeg fizičkog tijela, a nije, piše Metro. Svijest je, kaže Carroll, niz atoma i elektrona koji nam daju um, a zakoni svemira ne omogućuju da ti atomi i elektroni nastave djelovati i nakon smrti. Ostatak života provesti u miru, to je želja žene koja obožava planinariti, šetati i slagati slagalice.

Možete brzo "premotati" svoj život naprijed ili unatrag, zumirati ili izaći van. 7.

POVEZANE KNJIGE