Lagano i egzotično

Lagano i egzotično - Lakshmi, Padma | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lakshmi, Padma
DIMENZIJA
6,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Lagano i egzotično.pdf
ISBN
5737240360566

OPIS

Kuharica Padme Lakshmi ”Lagano i egzotično: nemasna jela sa svih strana svijeta”, zbirka je uzbuđujuće jednostavnih recepata koja nudi uvid u izvrsna i raznolika jela na koje je autorica nailazila na nekima od svojih mnogobrojnih putovanja po Španjolskoj, Francuskoj, Italiji, Maroku, Indiji i azijskim zemljama. Nastala kao dio popularnog TV serijala ”The Melting Pot”, koji je bio prikazivan na ”Food Network”, Lagano i egzotično je zapravo originalan spoj kuharice, autobiografske proze i putopisnih iskustava. Recepti Padme Lakshmi laki su za pripremu (gotovi za manje od trideset minuta) i detaljno nutricionistički opisani. Opis ove knjige mogao bi stati u tri riječi: brzo, zdravo i ukusno. Padma Lakshmi je, kao što je poznato, glumica, TV zvijezda, manekenka i supruga Salmana Rushdija, a njena kuharica – složili su se gastronomski kritičari – donosi novi pogled na predodžbe o orijentalnoj ishrani. Kuharica ”Lagano i egzotično: nemasna jela sa svih strana svijeta” je godine 1999. na ”Versailles World Cookbook Fair” dobila prvu nagradu za najbolju knjigu.

Nastala kao dio popularnog tv serijala The Melting Pot, koji je bio prikazivan na Food Network, Lagano i egzotično je zapravo originalan spoj kuharice, autobiografske proze i ... Internacionalna kuhinja Meki uvez 132 stranice. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Lagano i egzotično (nemasna jela) 35,00 kn.

Sastojci: 1 mrkva, 1 crvena paprika, 1 glavica crnog luka, 1 paradajz, 3 krompira, 150 gr riže, šolja supe pripremljene od 1 kocke od povrća, 3 kašike maslinovog ulja, so, LAGANO I EGZOTIČNO - nemasna jela sa svih strana svijeta. Cijena: 120,00 kn Internet cijena: 108,00 kn Uštedjeli ste: 12,00 kn ... Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Industrija mesa Biftek, Niš.

POVEZANE KNJIGE