Sto mu jelenskih rogova

Sto mu jelenskih rogova - Ivanišević, Ivica | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivanišević, Ivica
DIMENZIJA
5,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Sto mu jelenskih rogova.pdf
ISBN
8527807259378

OPIS

Sto mu jelenskih rogova!, zbirka eseja Ivice Ivaniševića, prva je knjiga nekog hrvatskog autora u cijelosti posvećena stripu.Tragajući za odgovorima na niz naoko bizarnih pitanja (što jedu i oblače stripovni junaci, kakav im je obiteljski život, zašto žene zaziru od stripova…), autor pruža instruktivan uvid u povijest, jezik, estetiku i socijalnu relevanciju toga medija. Bogato ilustrirana, knjiga je dragocjen priručnik za snalaženje u jednom značajnom segmentu popularne kulture, ali se može čitati i kao neka vrsta nostalgične inventure odrastanja naraštaja koji je danas debelo zagazio u srednje godine. Edukativna koliko i zabavna, ova zbirka eseja popunjava značajnu prazninu na našemu tržištu.

Piše dramske tekstove te scenarije za film i televiziju. Sto mu gromova, jelenskih mi rogova, svih mi dabrova s Ontaria, karamba, karambita, tako mi čukundeda vrača i bubnjeva Darvuda - uzviknut će slavljenik od sreće kada mu poklonite ovaj feeeenomenalni poklon o kojem će se još danima pričati. Ma šta danima, godinama! :) Besplatna dostava za ovaj poklon.

Tragajući za odgovorima na niz naoko bizarnih pitanja (što jedu i oblače stripovni junaci, kakav im je obiteljski život, zašto žene zaziru od stripova...), autor pruža instruktivan uvid u povijest, jezik, estetiku i socijalnu relevanciju toga medija. Sto mu jelenskih rogova!, zbirka eseja Ivice Ivaniševića, prva je knjiga nekog hrvatskog autora u cijelosti posvećena stripu. Tragajući za odgovorima na niz naoko bizarnih pitanja (što jedu i oblače stripovni junaci, kakav im je obiteljski život, zašto žene zaziru od stripova...), autor pruža instruktivan uvid u povijest, jezik, estetiku i socijalnu relevanciju toga medija. Sto mu gromova, jelenskih mi rogova / Svih mi dabrova s Ontarija, karamba karambita / Tako mi čukundede vrača i bubnjeva Darkvuda / Da li je bilo bolje za vrijeme druga Tita? / Sto STO MU JELENSKIH ROGOVA.

POVEZANE KNJIGE