Jučer sam plakala

Jučer sam plakala - Vanzant, Iyanla | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vanzant, Iyanla
DIMENZIJA
4,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Jučer sam plakala.pdf
ISBN
1053161783928

OPIS

Autorica bestselera Iyanla Vanzant proživjela je začudan i težak život – jedan od velikih izazova koji je razotkrio njezine čudesne darove i doveo do stečene mudrosti.Rhonda, jadno zapostavljeno i nepriznato crnačko dijete, dobiva novu snagu kada je zapadnoafrički svećenik Joruba religije promovira u Iyanlu, kraljicu majku – iznimno cijenjenu osobu u Joruba kulturi. Iyanla Vanzant je danas istaknuto ime ne samo afroameričke, već i čitave američke književne scene, cijenjena i mnogo prevođena i na druge jezike. U ovoj jednostavnoj knjizi ona koristi svoja osobna iskustva da bi pokazala kako životne nevolje mogu biti izrečene drugim riječima i iskazane drugim vizijama da bi postale pouke koje nas podučavaju dok rastemo, zacjeljujemo i učimo voljeti. Bol prošlosti ne mora biti stvarnost današnjice. Iyanla Vanzant je primjer kako jučerašnje suze postaju sjemenke današnje nade, obnavljanja i snage.

Jučer si bio jedina zvjezdica na nebu! Uoči Dore Neda Parmać iz Opatije: Sve je nabijeno emocijama, jučer sam se rasplakala. Bit će veselo večeras.

Plakala sam jer me boli. Plakala sam jer sam bila povrijeđena.

POVEZANE KNJIGE