Ljubavne zapetljancije

Ljubavne zapetljancije - Tokareva, Viktorija | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tokareva, Viktorija
DIMENZIJA
9,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavne zapetljancije.pdf
ISBN
9068310269724

OPIS

Likovi Viktorije Tokareve bune se protiv života koji se odvija pravilnošću otkucaja sata, i ne daje prostora za spontano izražavanje i sreću. U njenim pripovijetkama junaci sanjaju o ushićenosti srca i strastvenoj ljubavi, ali se ipak ne mogu odlučiti da posegnu za njom, strahujući od neizvjesnosti. Ironično i sa živošću samosvjesna autorica priča o nevoljama u partnerstvu ruskih emancipiranih žena. Svaki redak koji Tokareva napiše pun je čovječnosti i ljubavi za čovjeka, a svaka stranica – iznenađenje! S maksimalnim uvažavanjem čitala sam njene, tako stvarne a i komične pripovijetke koje oduševljavaju. Alice SchwarzerViktorija Tokareva piše kao Transsibirska željeznica – u ekstazi i s punom parom vodi u veličanstvenu katastrofu. Doris Dörrie

Vjerujte u Zakon privlačenja. Morate doista vjerovati da možete dobiti ono što želite u životu. Britanski glumac Hugh Grant (57) navodno se oženio u petak s Annom Eberstein.

Otkaz zbog grudi, štetno snimanje zadnjica, tematski park ljubavi, strast na autoputu, merenje muškosti, spašavanje egzibicioniste, napadne stražnjice... Pročitajte ljubavne zanimljivosti širom sveta. Ljubavna stipendija.

POVEZANE KNJIGE