Grad zvijeri

Grad zvijeri - Allende, Isabel | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Allende, Isabel
DIMENZIJA
9,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Grad zvijeri.pdf
ISBN
2468566653306

OPIS

Alexander Cold doživjet će pustolovinu koju neće nikada zaboraviti: mora pratiti u Amazonu svoju ekscentričnu baku Kate, koja za časopis International Geographic piše članak o čudnom i nepoznatom stvorenju zvanom Zvijer. Novi svijet otvara se pred njegovim očima: ne samo bujna i nepoznata prašuma sa svojim neobičnim stanovnicima, nego i svijet najmračnijih strana ljudske prirode. Na svom nezaboravnom putovanju Alexander će upoznati i djevojčicu Nadiju, s kojom sklapa trajno prijateljstvo, a tu su i vrač Walimai, majmunčić Borobá, poglavica Iyomi i mnogi, mnogi drugi… Isabel Allende rodila se 1942. u Peruu, a odrasla je u Čileu. Nakon pada vlade Salvadora Allendea napustila je domovinu. Autorica je romana Kuća duhova, Eva Luna, O ljubavi i sjeni, Beskonačni plan, Kći sreće, Portret u sepiji, romana za mlade Grad zvijeri, zbirke pripovijedaka Priče Eve Luna, te memoara Paula, Afrodita i Moja izmišljena zemlja. Isabel Allende živi u Kaliforniji i ubraja se među najčitanije pisce u Latinskoj Americi, SAD-u i Europi.

Do izvora i doline leptira možete doći uređenim stazama ... Radi se na "restoranu" za supove, na proljeće otvorenje Centra velikih zvijeri u Staroj Sušici . Bruna Matičić .

koji vodi Grad Rijeka, a u okviru kojeg će urediti 10 lokacija zaštićenih područja. Sinopsis: Beživotna tijela djevojke i mladića od dvadesetak godina pronađena su gola u katedrali španjolskog grada Vitoria. Kriminalistički profiler Unai i zamjenica načelnika Alba dobijaju ovaj misteriozni slučaj.

POVEZANE KNJIGE