Grad zvijeri

Grad zvijeri - Allende, Isabel | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Allende, Isabel
DIMENZIJA
5,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Grad zvijeri.pdf
ISBN
6091077255920

OPIS

Alexander Cold doživjet će pustolovinu koju neće nikada zaboraviti: mora pratiti u Amazonu svoju ekscentričnu baku Kate, koja za časopis International Geographic piše članak o čudnom i nepoznatom stvorenju zvanom Zvijer. Novi svijet otvara se pred njegovim očima: ne samo bujna i nepoznata prašuma sa svojim neobičnim stanovnicima, nego i svijet najmračnijih strana ljudske prirode. Na svom nezaboravnom putovanju Alexander će upoznati i djevojčicu Nadiju, s kojom sklapa trajno prijateljstvo, a tu su i vrač Walimai, majmunčić Borobá, poglavica Iyomi i mnogi, mnogi drugi… Isabel Allende rodila se 1942. u Peruu, a odrasla je u Čileu. Nakon pada vlade Salvadora Allendea napustila je domovinu. Autorica je romana Kuća duhova, Eva Luna, O ljubavi i sjeni, Beskonačni plan, Kći sreće, Portret u sepiji, romana za mlade Grad zvijeri, zbirke pripovijedaka Priče Eve Luna, te memoara Paula, Afrodita i Moja izmišljena zemlja. Isabel Allende živi u Kaliforniji i ubraja se među najčitanije pisce u Latinskoj Americi, SAD-u i Europi.

studenog 2018. godine, s početkom u 20.00 sati, fantastičnom obiteljskom avanturom Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) redatelja Davida Yatesa, za kojom u subotu, 17.

godine, s početkom u 20.00 sati, fantastičnom obiteljskom avanturom Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) redatelja Davida Yatesa, za kojom u subotu, 17. studenog, u 18.00 sati, slijedi ponovljena projekcija animirane obiteljske komedije Grinch (The Grinch) za čiju su režiju ... Čudesne zvijeri: Grindenwaldova zlodjela [12] Home » Kino Vodice » Čudesne zvijeri: Grindenwaldova zlodjela [12] Izvorno ime filma: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald .

POVEZANE KNJIGE