Kako ohrabriti svoga muškarca

Kako ohrabriti svoga muškarca - Wright, Norman H. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wright, Norman H.
DIMENZIJA
12,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako ohrabriti svoga muškarca.pdf
ISBN
4623156223576

OPIS

Svakoj je ženi dana moć koja može dovesti do promjene, razvoja i ispunjenja potencijala osobitog muškarca u njenom životu.Većini muškaraca potrebno je ohrabrenje njihovih žena bez čega počesto padaju u depresiju i beznađe koje iz njih crpi kreativnu energiju, oslabljuje inicijativu i uništava vezu.U ovoj će vam knjizi Norman Wright pokazati kako možete iskoristiti vlastite potencijale u pružanju ohrabrenja. Pokazat će vam što djeluje a što ne; kada treba govoriti a kada slušati; što reći a što ne; kao i razliku između ohrabrivanja i prigovaranja. Wright niže priče iz stvarnog života muškaraca i žena koji su pronašli kreativne načine da ohrabre jedni druge i te bi ideje također mogle poslužiti i vama. Knjiga Kako ohrabriti svog muškarca pomoći će vam da nadahnete muškarca kojeg volite da stekne veće povjerenj, hrabrost i kreativnost, te razvije dublju povezanost s vama.

Objavljeno: 07.06.2014., Autor: Sanja Postoji puno saveta o tome kako privući muškarca koji vam se dopada, ali šta nakon toga - kako zadržati muškarca? Otkrivamo vam njihovu tajnu! Pa da počnemo priču o tome kako zadržati muško srce! Osnovni saveti o ponašanju u vezi Kao što smo rekli, postoje neke stvari koje većinu muškaraca, ako ne i sve, nervira […] Saznajte kako zavesti muškarca prema znaku u kojem je rođen, te što je još važnije, kako ga zadržati. Ovan.

Ako želite rezultate, morat ćete odvojiti vrijeme za njegovanje svoga izgleda, ali i izbora odjeće. Možda sada mislite da su to gluposti i da ste vi takve kakve jeste, ali činjenica je da vam se ne da potruditi oko ... Kako ohrabriti svoga muškarca.

POVEZANE KNJIGE