Kako ohrabriti svoga muškarca

Kako ohrabriti svoga muškarca - Wright, Norman H. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wright, Norman H.
DIMENZIJA
7,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako ohrabriti svoga muškarca.pdf
ISBN
5544988362777

OPIS

Svakoj je ženi dana moć koja može dovesti do promjene, razvoja i ispunjenja potencijala osobitog muškarca u njenom životu.Većini muškaraca potrebno je ohrabrenje njihovih žena bez čega počesto padaju u depresiju i beznađe koje iz njih crpi kreativnu energiju, oslabljuje inicijativu i uništava vezu.U ovoj će vam knjizi Norman Wright pokazati kako možete iskoristiti vlastite potencijale u pružanju ohrabrenja. Pokazat će vam što djeluje a što ne; kada treba govoriti a kada slušati; što reći a što ne; kao i razliku između ohrabrivanja i prigovaranja. Wright niže priče iz stvarnog života muškaraca i žena koji su pronašli kreativne načine da ohrabre jedni druge i te bi ideje također mogle poslužiti i vama. Knjiga Kako ohrabriti svog muškarca pomoći će vam da nadahnete muškarca kojeg volite da stekne veće povjerenj, hrabrost i kreativnost, te razvije dublju povezanost s vama.

Nekada, ovo može postati frustrirajuće, stoga ako znate kako osvojiti muškarca, nećete imati problema da postignete svoj cilj. Ljudi čine da zavođenje zvuči kao nešto za šta vam je potrebna diploma. "Neverovatno kako je lako zavesti muškarca ako koristite pravu tehniku.

Ako želite zavesti muškarca Ovna, istaknite sve svoje tjelesne atribute. Poslije svirke, basista nekog benda iskrade se iz bek stejdža i uputi se u crkvu... Basista se ispovjeda 0 11.859 0 Poslije neke žurke, cura i momak završiše u parku.

POVEZANE KNJIGE