Milosnice

Milosnice - Andahazi, Federico | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andahazi, Federico
DIMENZIJA
5,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Milosnice.pdf
ISBN
4982723785195

OPIS

Polidori je ključni lik u romanu Milosnice. Zašto? Netko je odlučio povjeriti mu strašnu tajnu. Blizanke Colette i Babette Legrand poznate su diljem Europe. Skandalozne glumice pokazivale su odviše slobode koja nije bila uobičajena za to stidljivo doba. No, zapravo su skrivale više no što su pokazivale. Legenda govori kako je postojala i treća sestra Legrnd, Annete, koja se zbog mračnih razloga nije mogla pokazivati u javnosti. Tajna se otkriva u uzbudljivom romanu Federica Andahazia. Kao u svojem romanu Anatom, Andahazi i u Milosnicama otkriva neočekivana i uznemirujuća područja seksualnosti, te gradi zaplet suvremenog gotičkog romana oko nezaboravnih likova i situacija.

lipnja 1910.), hrvatski književnik, prevoditelj i zagonetač. Pisao je pjesme, pripovijetke, dramske igrokaze i zagonetke.Prvi je predsjednik Društva hrvatskih književnika i počasni građanin grada Zagreba Slovenski vedizam predstavlja jedan zanimljiv fenomen koji se na paganskoj sceni pojavio pre nekih desetak-petnestak godina.

Zvali su me sinovi nečiji, na bratsku izdaju. Zvale su me kćerke milice, na sestrinska krvoprolića. Radnja se odvija u Parizu i okolici sredinom 19.

POVEZANE KNJIGE