Ljubav, ljubav…

Ljubav, ljubav… - Dorrie, Doris | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dorrie, Doris
DIMENZIJA
9,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav, ljubav….pdf
ISBN
2136780523110

OPIS

Knjiga Ljubav, ljubav… münchenske filmske redateljice Doris Dőrrie nastala je u suradnji s Volkerom Wachomteom, a na osnovi istoimenog televizijskog filma Doris Dőrrie.Po prvi puta Doris Dőrrie ljubav, svoju omiljenu temu, obrađuje dokumentarno sakupivši intervjue s trinaest njemačkih parova. Autorica je vodila razgovore s parovima različitih socijalnih skupina, obrazovnih nivoa i seksualnih opredjeljenja unutar suvremenog njemačkog društva – od domaćice, majke petero djece, šumarskog pomoćnika, pretilih ljudi, homoseksualaca, lezbijki, para patuljastog rasta…. Svi oni progovaraju o osjetljivim temama kao što su potraga za partnerom, ljubomora, bliskost, sloboda, sreća, bijes, povjerenje, prijevara, a njihove priče o ljubavi i vezi Dőrrie secira drsko i duhovito pokazajući kako je stvarnost ponekad čudnija od same fikcije.

Kad ih pitate što njihovu ljubav čini tako sretnom, oni će uvijek reći - iskrenost, otvorenost, poštovanje i razumijevanje Les Brown Jr. i njegova supruga Helen rodili su se isti dan, bilo je to 31.

Kiraz se plaši priznati Aliju istinu o onome što joj se dogodilo na ulici. Begum saznaje što je Kiraz učinila te planira sutuaciju pretvoriti u svoju korist. Ljubav & sex "Žena mora imati barem tri muža": 20 ljubavnih lekcija dive koja se udavala čak devet puta Da su ostali zajedno… 10 "zaboravljenih" slavnih ljubavnih parova Vijesti iz ljubavi, zavođenja, pravila privlačnosti, dejting, furanje, prekidi, tumačenje znakova, flert, zašto me nije nazvao, prevara, ljubavna koma - sve su to teme koje možete pronaći u rubrici ljubav. Kako biste pronašli pravu ljubav prvo se morate riješiti tereta iz prošlosti, a nakon toga morate biti sretni sami sa sobom i voljeti sebe.

POVEZANE KNJIGE