Kvintet solo

Kvintet solo - Krmpotić, Vesna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krmpotić, Vesna
DIMENZIJA
11,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Kvintet solo.pdf
ISBN
2786881070985

OPIS

Kvintet solo novi je rukopis ugledne hrvatske poetese Vesne Krmpotić.Za Kvintet solo moglo bi se reći da se doima kao bajka, garnirana esejističkim fragmentima ispod kojih se uvijek sluti jedno te isto: potraga za apsolutom. Kao što je Hermann Hesse na početku svog davno kanoniziranog romana Stepski vuk stavio natuknicu samo za luđake, tako bi na početku mnogih Vesninih knjiga, pa i ove, najnovije, mogla stajati uputa samo za djecu. Ili, točnije, samo za one koji su sačuvali djetinju imaginaciju i stalnu sposobnost čuđenja!

Stream songs including "Kantata Za Gudački Kvartet, Orgulje i Glas Solo", "Ples Iz Istre" and more. Nagrada JRT za skladbu Prospetti, za puhački kvintet (1974.); Vjesnikova nagrada za glazbu Josip Slavenski za skladbu Madrigal, za ženski zbor (1977.); Godišnja nagrada Vladimir Nazor za skladbu Ubu, za mješoviti zbor (1988.); Kvintet Buzzers - na jazz pogon u raznovrsnost varaždinske glazbene scene 23.09.2018 17:59. Filip Kušter.

Za Kvintet solo moglo bi se reći da se doima kao bajka, garnirana esejističkim fragmentima ispod kojih se uvijek sluti jedno te isto: potraga za apsolutom.. Kao što je Hermann Hesse na početku svog davno kanoniziranog romana Stepski vuk stavio natuknicu samo za luđake, tako bi na početku mnogih Vesninih knjiga, pa i ... Za "Kvintet solo" moglo bi se reći da se doima kao bajka, garnirana esejističkim fragmentima ispod kojih se uvijek sluti jedno te isto: potraga za apsolutom.

POVEZANE KNJIGE