Kvintet solo

Kvintet solo - Krmpotić, Vesna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krmpotić, Vesna
DIMENZIJA
8,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Kvintet solo.pdf
ISBN
6092803382901

OPIS

Kvintet solo novi je rukopis ugledne hrvatske poetese Vesne Krmpotić.Za Kvintet solo moglo bi se reći da se doima kao bajka, garnirana esejističkim fragmentima ispod kojih se uvijek sluti jedno te isto: potraga za apsolutom. Kao što je Hermann Hesse na početku svog davno kanoniziranog romana Stepski vuk stavio natuknicu samo za luđake, tako bi na početku mnogih Vesninih knjiga, pa i ove, najnovije, mogla stajati uputa samo za djecu. Ili, točnije, samo za one koji su sačuvali djetinju imaginaciju i stalnu sposobnost čuđenja!

Program ansambla vrlo je raznovrstan. Sastoji se od izvornih djela suvremenih skladatelja te preradbi za brass ansambl Solo klarinet: • Mikro - sonata, za solo klarinet in B (posveta Milenku Stefanoviću).

Najjači aplauz za solo u 'Autumn Leaves' dobio je bubnjar Kendrick Scott. Kvintet SIMPLY BRASS djeluje od 2005. godine i u tom je periodu održao niz zapaženih koncerata diljem Hrvatske i inozemstva.

POVEZANE KNJIGE