Najveća prilika u povijesti svijeta

Najveća prilika u povijesti svijeta - Kalench, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kalench, John
DIMENZIJA
12,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Najveća prilika u povijesti svijeta.pdf
ISBN
1076966442483

OPIS

U Najvećoj prilici u povijesti svijeta autor, vodeći svjetski trener, savjetnik i vizionar umreženog marketinga, daje niz savjeta za poboljšanje i proširenje poslovnih strategija u poduzetništvu i industriji umreženog marketinga. Kroz povijesni pregled razvoja industrije umreženog marketinga i točnog opisa onoga što ta industrija jest, a što su predrasude o istoj, autor nas sustavno informira o značenju i ulozi umreženog marketinga u okviru svjetske industrije i poduzetništva današnjice te nam pruža mogućnost da dobro informirani sami procijenimo koju i kakvu priliku može pružiti uključivanje ili pokretanje vlastitiog posla u u mrežnom marketingu.

; 20 cm. - Nakladnička cjelina (Biblioteka 21.

ožujka 2017. godine kada je Barcelona u povijesnoj utakmici kod kuće savladala PSG 6:1 i nadoknadila poraz od 4:0 iz prvog susreta te prošla u četvrtfinale.

POVEZANE KNJIGE