Savjetovanje i terapija u tugovanju

Savjetovanje i terapija u tugovanju - Worden, J.W. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Worden, J.W.
DIMENZIJA
6,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Savjetovanje i terapija u tugovanju.pdf
ISBN
8692816293272

OPIS

Ova knjiga je Biblija za one koji se bave gubicima i procesom tugovanja. To je izravan, jasno usmjeren, praktičan, razuman i sažet radni tekst. Kad bi vam bila dostupna samo jedna knjiga o savjetovanju u procesu tugovanja, ovo je ona koju biste trebali izabrati. Čitatelji prvog i drugog izdanja uočit će da sam dotjerao neka svoja razmišljanja, a pronaći će i nekoliko novih područja rasprave. Model za razumijevanje reakcija na gubitak sad uključuje ne samo Zadatke u procesu tugovanja već i Posrednike u tugovanju. Savjetovatelji koji rade s ljudima koji su doživjeli gubitak trebaju u svojem radu razumjeti i koristiti i jedne i druge. Snovi mogu biti korisni dodaci u proradi gubitka, te je u knjigu uključen odjeljak koji opisuje kako ih koristiti. Iz sadržaja Privrženost, gubitak i doživljaj gubitka; Razumijevanje procesa tugovanja; Savjetovanje u procesu tugovanja: ublažavanje uobičajenih reakcija na gubitak; Abnormalne reakcije u procesu tugovanja: otežano tugovanje; Terapija u procesu tugovanja: razrješenje otežanog tugovanja; Proces tugovanja nakon posebnih vrsta gubitka; Proces tugovanja i obiteljski sustavi; Savjetovateljevi vlastiti gubici i proces tugovanja; Izobrazba za savjetovanje u procesu tugovanja.

... Barolin Belić - terapija i savjetovanje, Zagreb, Croatia. 297 likes.

[James] William Worden ; [prijevod Meri Tadinac] Impresum: Jastrebarsko : Naklada slap , cop. 2005 Samostalno učenje Savjetovanje i terapija u tugovanju Savjetovanje usmjereno na osobu Savjetovatelj - stručnjak - Procesni vodič kroz pomaganje Shizofrenija - naučiti nositi se s ... Savjetovanje usmjereno na osobu.

POVEZANE KNJIGE