Neuvjetovani život

Neuvjetovani život - Chopra, Deepak | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chopra, Deepak
DIMENZIJA
7,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Neuvjetovani život.pdf
ISBN
6272535473083

OPIS

Dirljivo i suosjećajno putovanje kroz tajne ljudskog mozga. Briljantan uvid Dr. Chopre i zadivljujući slučajevi izlječenja primoravaju nas da nadrastemo naše predrasude i osobna ograničenja. Dr. Deepak Chopra ustoličio se kao jedan od najutjecajnijih vođa revolucionarne medicine uma / tijela. Njegov izvaredni bestseler ”Kvantno liječenje” istražio je vezu uma s naizgled čudesnim izlječenjima raka i drugih teških bolesti. Sada, u ”Neuvjetovanom životu” upušta se u još veći izazov: da objasni kako svijesnost može dovesti do potpune slobode i savršenog zdravlja. “Deepak Chopru čitam svakog dana. Na svakoj stranici mudrost!” Wayne W. Dyer

Nema ništa lošeg u tome Ako je netko sretan sam sa sobom i u miru sa svojim vrlinama i manama, onda će i drugi ljudi biti sretni oko njega ... Iako si naučio umnožiti tih sto kuna svojim radom i sposobnostima, stara uvjerenja da nemaš ti ne daju da živiš život kakav zaslužuješ. Slučajnosti koje to nisu su htjele da sam jutros mogla priuštiti platiti ljudima piće, iako kave, super se osjećam kad dijelim svoju sreću.

Prijavite se Prijavite se HRVATSKA BiH E-novine Poslovni.hr Ordinacija.hr Diva.hr VP Living DIGITALNA HRVATSKA Moja Hrvatska. Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle .

POVEZANE KNJIGE