Poljsko-hrvatski rječnik

Poljsko-hrvatski rječnik - Mouš, Milan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mouš, Milan
DIMENZIJA
7,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Poljsko-hrvatski rječnik.pdf
ISBN
2017852159714

OPIS

Rječnik Milana Moguša i Nede Pintarić prvi je poljsko-hrvatski rječnik u Hrvatskoj. Obuhvaća više od 100 000 natuknica i pripada tipu opsežnih informativnih rječnika. Rađen je po suvremenim leksikografskim i leksikološkim normama, uz uključivanje nove pragmemske i frazemske razine radi boljega razumijevanja poljskoga i hrvatskoga govornog jezika. Namijenjen je prije svega studentima i prevoditeljima te znanstvenicima, gospodarstvenicima, turistima kao i široj javnosti. Cilj je rječnika zbližavanje govornika obaju jezika u najrazličitijim segmentima njihove komunikacije.

Izvoz u RefWorks; Izvoz u EndNoteWeb; Izvoz u EndNote; Izvoz u MARC; Izvoz u MARCXML; Izvoz u RDF; Izvoz u BibTeX; Recenzija, Prikaz slučaja Milan Moguš i Neda Pintarić, Poljsko- hrvatski rječnik. Školska knjiga, Zagreb 2002.

Cilj je rječnika u zbližavanje govornika obaju jezika u najrazličitijim segmentima njihove komunikacije. Dimenzije:17,00 x 24,00 cm. Opseg: 1151 stranica.

POVEZANE KNJIGE