Kako ostaviti dobar dojam promovirajući sebe

Kako ostaviti dobar dojam promovirajući sebe - RoAne, Susan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
RoAne, Susan
DIMENZIJA
7,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako ostaviti dobar dojam promovirajući sebe.pdf
ISBN
9012434837857

OPIS

Jeste li ikada ušli u prostor prepun nepoznatih lica, bilo da se radilo o poslovnom domjenku, sastanku ili koktel zabavi i smjesta osjetili nelagodu? U ovoj knjizi čarobnica sklapanja poznanstava Susan RoAne pruža vam oruđa i postupke za umješno ophođenje u svim situacijama tako da se suvereno gibate bilo kojim prostorom. Otkriva zapreke na cesti koje nas priječe u nastojanju da upoznamo nove osobe, razvijemo nove kontakte i uspostavimo veze koje će se pretvoriti u osobne i poslovne odnose. Susan nudi praktičan lijek za nadilaženje svake zapreke. Naučit ćete kako se ohrabriti da biste se ponašali šarmantno i otmjeno, kako glatko započeti i završiti razgovor, kako i kada se služiti humorom, i kako susretljivo i srdačno slijediti jednostavna pravila bontona. Knjiga Kako ostaviti dobar dojam promovirajući sebe promijenit će vam život jer je rezultat desetogodišnjeg skupljanja podataka sa stotina prezentacija i govora. U njoj su i dva nova poglavlja; Kako obrađivati virtualni prostor i Kako obrađivati sobu s tehnoigračkama.

Knjiga sadrži i dva nova poglavlja; "Kako obrađivati virtualni prostor" i "Kako obrađivati sobu s tehnoigračkama". 225 stranica Tvrdi uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min U knjizi Kako ostaviti dobar dojam promovirajući sebe: vrhunski vodič umješnom druženju kako osobnom tako i online autorica Susan RoAne pruža vam oruđa i postupke za umješno ophođenje u svim situacijama Dodirujete li lagano kosu, znači da želite ostaviti dobar dojam.

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min U knjizi Kako ostaviti dobar dojam promovirajući sebe: vrhunski vodič umješnom druženju kako osobnom tako i online autorica Susan RoAne pruža vam oruđa i postupke za umješno ophođenje u svim situacijama Dodirujete li lagano kosu, znači da želite ostaviti dobar dojam. Poruka će biti jača, nagnete li tijelo prema naprijed.

POVEZANE KNJIGE