Raymond Carver i ja

Raymond Carver i ja - Gallagher, Tess | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gallagher, Tess
DIMENZIJA
11,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Raymond Carver i ja.pdf
ISBN
5266143459174

OPIS

Napisi u ovoj knjizi – uvod, eseji, intervju, pisma i dnevnički zapisi – rijetke su zabilješke koje prate postojanje ravnopravnih, a načinio ih je jedan od njih. Sad kad sam ih pročitao sve, mislim da shvaćam i cijenim bar dio užitaka koje je Raymond Carver nalazio u svojoj svakodnevnici s Tess Gallagher, u trenucima kad je promatrao izbliza kako u njoj pronalazi nadahnuće, kako se ono brzo i u potpunosti uspinje u pjesnički um onoga drugoga i tamo se razvija u nešto što ih je oboje ispunjavalo divljenjem i uzvisivalo. Također sam zahvalan, što ne mogu u potpunosti iskazati, za priliku da im budem pratilac – za Tessin poziv da s njom stvorim ovu knjigu. Greg Simon

Sad kad sam ih pročitao sve, mis... Imala je jedan podao i okrutan trik na koji sam ja bunovan redovito nasjedao. Lažljivica bi kazala kako je osam, premda je bilo tek četiri sata, još ni Zdravomarija nije zvonila.

Ništa nisam mrzio kao ta jutra na zemlji. Ali, onda, prođu valjda godine i čovjek dođe drugačiji. Dreams Are What We Wake Up From, directed by Daisy Goodwin.

POVEZANE KNJIGE