Inženjerski priručnik ip-3

Inženjerski priručnik ip-3 - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
5,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Inženjerski priručnik ip-3.pdf
ISBN
4877136517983

OPIS

Inženjerski priručnik IP3 – Elektronika i telekomunikacijeSvezak Elektronika, komunikacije i električni strojevi zamišljen je kao djelo koje će obuhvatiti sve bitne teme na području elektronike, električnih komunikacija i električnh strojeva. Zahtjev da cjelokupna problematika mora biti obuhavćena jednom knjigom znatno je utjecao na odabir tema i način izlaganja materije. Želja priređivača i nakladnika ove knjige bila je da ona posluži podizanju razine elektrotehničkog znanja studenata i stručnjaka u praksi.

Priručnik je prvenstveno pisan za inženjere, ali mnogi njegovi dijelovi kao što su tablice, formule i dijagrami mogu poslužiti i tehničarima. Inženjerski priručnik IP 4 - proizvodno strojarstvo - sv. 1 - MATERIJALI - Skupina autora.

sv., organizacija proizvodnje. Home » Mechanical Engineering » Other » Inženjerski priručnik IP1 - Temelji inženjerskih znanja - Skupina Autora. Priručnik je prvenstveno pisan za inženjere, ali mnogi njegovi dijelovi kao što su tablice, formule i dijagrami mogu poslužiti i tehničarima. Inženjerski priručnik IP 4 - proizvodno strojarstvo - sv.

POVEZANE KNJIGE