Englesko hrvatski rječnik

Englesko hrvatski rječnik - Filipović, Rudolf | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Filipović, Rudolf
DIMENZIJA
11,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Englesko hrvatski rječnik.pdf
ISBN
7551861447780

OPIS

Na 1 435 stranica obrađeno je približno 100 000 riječi i oko 100 000 fraza i idioma. Izbor riječi i fraza prati razvoj engleskog jezika u obje njegove varijante, britanskoj i američkoj. Rječnik ima tri dodatka: Engleske i američke kratice (više od 4 000 kratica iz svih područja), Izgovor vlastitih i zemljopisnih imena (više od 7 000 imena), i Nepravilne glagole (navedeni su u tri osnovna oblika s izgovorom i značenjem infinitivnog oblika).

Baza prijevoda za ovaj rječnik je generirana iz EH.txt datoteke. EH.txt je najopsežnija besplatna baza prijevoda za prevođenje s engleskog na hrvatski i obratno.

e-rjecnik.net pruža sve vrste jezičnih usluga za prijevod i učenje stranih jezika i nudi preko ... Njemačko-hrvatski rječnik croDict nudi korisnicima već duže vrijeme i hrvatsko-engleski rječnik' Putem modula „predloži novi prijevod" korisnicima je omogućeno aktivno sudjelovanje u proširivanju sva tri rječnika. No, prije nego što će se predloženi prijevod upisati u rječnik, izvorni govornici provjeravaju njegovu točnost. Englesko-hrvatski pomorski rječnik autora Bisere Plančić i Tomislava Skračića namijenjen je studentima, pomorcima, prevoditeljima i svima onima kojima mogu zatrebati stručni pomorski izrazi.

POVEZANE KNJIGE