Kuhanje i ljekovitost gljiva

Kuhanje i ljekovitost gljiva - Božac, Romano | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božac, Romano
DIMENZIJA
9,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuhanje i ljekovitost gljiva.pdf
ISBN
8528042318603

OPIS

Autori na pristupačan i zanimljiv način otkrivaju čitatelju čudesan svijet gljiva, vrste i rasprostranjenost, ljekovita svojstva i nove spoznaje o mogućnostima liječenja gljivama. Knjiga obiluje izvanrednim prilozima u boji, originalnim fotografijama, a povrh svega je zanimljiva zbirka kulinarskih recepata koji pokazuju pravo bogatstvo primjene gljiva u prehrani, što će zasigurno izazvati zanimanje šireg čitateljstva.

Gljivu su uzgojili tibetanski svećenici na Tibetu i posjeduje slijedeća ljekovita svojstva. Dat je pregled gljiva utrobnjača Hrvatske.

U tradicionalnoj medicini često se koristi i kao sredstvo za dezinfekciju. Da u to ne ulazim, kuhanjem se uklanjaju enzimi, dobre bakterije u mlijeku, . Gljivu su uzgojili tibetanski svećenici na Tibetu i posjeduje slijedeća ljekovita svojstva.

POVEZANE KNJIGE