Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni rječnik

Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni rječnik - Brozović, Blanka | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brozović, Blanka
DIMENZIJA
6,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni rječnik.pdf
ISBN
2157344411447

OPIS

Rječnik je namijenjen učenicima osnovne škole za nastavu engleskog jezika. Sadrži približno 5000 riječi. Uz pojedine riječi uvršteni su najčešći idiomi i fraze koji su upotrijebljeni u udžbenicima engleskog jezika za osnovnu školu. Rječniku je dodan kratak pregled najosnovnijega gradiva iz gramatike engleskog jezika i popis osnovnih oblika, od kojih 130 nepravilnih glagola.

Ovaj je džepni rječnik napisan za potrebe širokog kruga korisnika. Obuhvaća 16000 riječi iz suvremenoga hrvatskog jezika, a sadržava i kraću gramatiku engleskoga jezika.

Poslužit će đacima osnovne i srednje škole, studentima koji polažu engleski jezik kao opći predmet ... RJEČNIK Rječnik džepni englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni; englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski; s gramatikom; autor: Gordana Mikulić; sadrži ~16 000 riječi Jedinica količine KOM Ovaj je džepni rječnik napisan za potrebe širokog kruga korisnika. Obuhvaća 16000 riječi iz suvremenoga hrvatskog jezika, a sadržava i kraću gramatiku engleskoga jezika.

POVEZANE KNJIGE