Hrvatska gramatika za srednju školu

Hrvatska gramatika za srednju školu - Barić, Lončarić, Malić, Pavešić, Peti, Zečević, Znika | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barić, Lončarić, Malić, Pavešić, Peti, Zečević, Znika
DIMENZIJA
9,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska gramatika za srednju školu.pdf
ISBN
8590596782845

OPIS

Gramatika je zamišljena kao priručnik namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, nastavnicima hrvatskoga i stranih jezika te svima koji se zanimaju za hrvatski književni jezik. Polazeći od dijalektički utemeljenih teoretskih pretpostavaka o jeziku i primjenjujući u opisu jezičnih odnosa novije metode, autori su nastojali što jednostavnije i što preglednije opisati gramatički sustav suvremenoga književnog jezika. Autori: Mijo Lončarić, Marija Znika, Vesna Zečević, Eugenija Barić, Dragica Malić, Slavko Pavešić, Mirko Peti.

Reg.broj: 4779 Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje i Ministarstvo obrazovanja kreću s najvećim projektom nakon uvođenja državne mature. Uvodi se takozvana mala matura, odnosno nacionalni ispiti na kraju osmog razreda, doznaje HRT.

(fonetika i fonologija - alternacije fonema / glasovne promjene) Test 8. (pravopis - veliko i malo slovo) Test 9.

POVEZANE KNJIGE