Svijet na kraju svijeta

Svijet na kraju svijeta - Sepulveda, Luis | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sepulveda, Luis
DIMENZIJA
12,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijet na kraju svijeta.pdf
ISBN
5632885643240

OPIS

Svijet na kraju svijeta, čileanskog pisca egzilanta, roman je s kraja 80-tih koji progovara o ekološkim problemima. Mladi novinar istražuje slučaj ozloglašenog japanskog kitolovca i pri tome se vraća u prostore svog dječaštva, kada se oduševljavao čitanjem Moby Dicka. Gradeći roman oko “Moby Dicka”, autor progovara o čovjekovoj nebrizi za mistično blagonaklonjen morski svijet koja proizlazi iz krize svih, pa i moralnih vrijednosti, našeg doba.

Podsjeća da je Balašević započeo karijeru krajem 1970 ... "Kafić na kraju svijeta" se bavi vrlo konkretnom problematikom životne situacije u kojoj smo zaglavili s poslom (iako ne samo poslom) koji ne volimo; posao/odabiri u kojima smo možda uspješni, ali nas ne ispunjavaju. John je vrlo uspješan poslovni čovjek koji se konačno uspio maknuti od posla i otići na odmor. Perth - na kraju svijeta Smješten na samom kraju svijeta.

Ispočetka nas ... Očito smo preživjeli s obzirom na to da je 2017. godina i da svijet ipak nije priveden svojem kraju.

POVEZANE KNJIGE