Svijet na kraju svijeta

Svijet na kraju svijeta - Sepulveda, Luis | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sepulveda, Luis
DIMENZIJA
7,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijet na kraju svijeta.pdf
ISBN
3145943847803

OPIS

Svijet na kraju svijeta, čileanskog pisca egzilanta, roman je s kraja 80-tih koji progovara o ekološkim problemima. Mladi novinar istražuje slučaj ozloglašenog japanskog kitolovca i pri tome se vraća u prostore svog dječaštva, kada se oduševljavao čitanjem Moby Dicka. Gradeći roman oko “Moby Dicka”, autor progovara o čovjekovoj nebrizi za mistično blagonaklonjen morski svijet koja proizlazi iz krize svih, pa i moralnih vrijednosti, našeg doba.

Mjesto na koje svratite umorni od života koji živite u potrazi za okrepljujućom kavom "Katkad, a da nismo toga ni svjesni, pokušavamo svijetu dokazati da pripadamo. Ispočetka nas ... Očito smo preživjeli s obzirom na to da je 2017.

Otok se nalazi na vrhu podvodnog vulkana koji je izrastao iz vode prije milijun godina, a najveća životinja na otoku je rak ... I na drugom kraju svijeta pišu o legendi: 'Bio je popularan na etnički podijeljenoj Jugoslaviji' 20.02.2021 09:11. P.H.

POVEZANE KNJIGE